Laatste nieuws

Overzicht met nieuws over De Klamp

Bijzonder wonen in De Klamp

De ontwikkeling van De Klamp gaat de laatste maanden snel. Het buurtschap begint echt vorm te krijgen. Naast de projectwoningen en vrije kavels is er ook altijd ruimte bestemd voor Bijzonder wonen. Hier is de afgelopen maanden invulling aan gegeven en we zijn blij dat we hier nu meer over kunnen vertellen.

De locatie voor “bijzonder wonen” is het gebied onder het IKC Teresa tegen de Sudertrimdielsdyk aan. Er is een tender uitgezet en daaruit is naar voren gekomen dat Nijhuis Bouw B.V. dit gebied gaat ontwikkelen. Er ligt op dit moment een schetsontwerp. Het beeldkwaliteitsplan en de welstandsrichtlijnen zijn voorgelegd aan het college van b. en w. Het college heeft vandaag, 8 december, besloten om de stukken voor 6 weken ter inzage te leggen. U kunt ze vanaf 17 december inzien via: www.leeuwarden.nl/nl/ruimtelijke-plannen.

Bijeenkomst
Wij willen u graag meer vertellen over het project. Wij organiseren daarom begin januari 2021 samen met Nijhuis bouw B.V. een digitale bijeenkomst. Zodra de datum hiervoor bekend is laten we dat hier weten. Wilt u de uitnodiging persoonlijk ontvangen? Meld u dan nu alvast aan via info@dezuidlanden.nl. Dan ontvangt u van ons de officiële uitnodiging. Tijdens deze bijeenkomst zal onder andere de architect aanwezig zijn die u meer vertelt over dit plan.

Terug naar overzicht