CPO in De Klamp

In De Klamp liggen aan de west rand zes kavels waarop gezamenlijk een twee-onder-een-kapwoning gebouwd kan worden. Dit wordt ook wel CPO genoemd. Maar wat betekent dit nu precies? CPO betekent “collectief particulier opdrachtgeverschap’. U koopt in dit geval zelf een kavel, maar u bouwt uw twee-onder-één-kapwoning samen met uw toekomstige buren. Misschien wel met uw beste vriend(en), uw ouders, kinderen, of misschien wel met uw huidige buren.

Kavels aan het water

De zes kavels liggen aan de west rand van de eerste fase van De Klamp, aan de straat It Waarlamke. Rechts van de kavels zijn vrije kavels gelegen en links ervan ontwikkelt Slokker Vastgoedontwikkeling projectmatige woningen. De oppervlaktes van de kavels liggen tussen de 267 en 370 m². De kavels liggen aan het water. Kavel 17a grenst aan de fietsbrug met de route langs de Tiny Houses richting Techum, Middelsee en de Werpsterhoeke. 

Planning

 

Kennis maken met andere CPO geinteresseerden

Heeft u interesse in 'samen bouwen'? Wilt u kennis maken met andere geinteresseerden? Op woensdag 24 april tussen 17.00 en 18.00 uur kunt u in de Eco Iglo (Molkenkelder 60, Techum) andere geinteresseerden ontmoeten. Worden dit misschien uw toekomstige buren? De makelaars staan woensdag ook klaar om al uw vragen te beanwoorden.

Inleveren inschrijfformulier 

Dinsdag 7 mei 2019 voor 12.00 uur moet het rechtsgeldig ondertekende inschrijfformulier, links te downloaden, ingeleverd zijn bij Makelaardij Friesland of Makelaardij Hoekstra. 

Openbare loting

Datum: donderdagavond 9 mei 2019
Tijdstip: 19.30 uur.
Locatie: Informatiecentrum De Zuidlanden (Eco-Iglo), Molkenkelder 60 in Techum (Leeuwarden).