CPO in De Klamp

In De Klamp liggen aan de westrand zes kavels waarop gezamenlijk een twee-onder-een-kapwoning gebouwd kan worden. Dit wordt ook wel CPO genoemd. Maar wat betekent dit nu precies? CPO betekent “collectief particulier opdrachtgeverschap’. U koopt in dit geval zelf een kavel, maar u bouwt uw twee-onder-één-kapwoning samen met uw toekomstige buren. Misschien wel met uw beste vriend(en), uw ouders, kinderen, of misschien wel met uw huidige buren.

Kavels aan het water

De zes kavels liggen aan de westrand van de eerste fase van De Klamp, aan de straat It Waarlamke. Rechts van de kavels zijn vrije kavels gelegen en links ervan ontwikkelt Slokker Vastgoedontwikkeling projectmatige woningen. De oppervlaktes van de kavels liggen tussen de 267 en 370 m². De kavels liggen aan het water. Kavel 17A grenst aan de fietsbrug met de route langs de Tiny Houses richting Techum, Middelsee en de Werpsterhoeke.

Interesse?

Inmiddels zijn alle kavels onder optie. Heeft u interesse in een CPO-kavel? Neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra of Makelaardij Friesland voor meer informatie.