Projectbouw

Het straatbeeld van De Klamp is gevuld met verrassingen: interessante hoekjes en ruimtes worden afgewisseld met verrassende pleintjes waar uw kinderen kunnen spelen.

Het resultaat hiervan is een buurtschap met een sterke eigen identiteit én de vriendelijke uitstraling van een Fries dorp.

Nu in verkoop

It Reidhintsje

De allerlaatste mogelijkheid op een nieuwbouwwoning in de Klamp! Aan It Reidhintsje in de tweede fase worden de laatste 9 geschakelde woningen gerealiseerd. De bouwvergunning is reeds verleend en de bouw kan snel van start gaan.

Het plan biedt veel flexibiliteit, zo kun je voor de begane grond uit maar liefst 7 verschillende indelingen kiezen.
Voor de hal kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende indelingen en maten. De woonkamer kan zowel tuingericht alsook straatgericht gesitueerd worden. Hetzelfde geldt voor de (open of afgesloten) woonkeuken. Een bijkeuken kan inpandig maar is ook mogelijk als uitpandige bijkeuken worden uitgevoerd. Meer woonruimte? De keuze voor een uitbouw van 1,20 meter of 2,40 meter behoort ook tot de mogelijkheden.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met makelaardij Hoekstra.

Aanmelden Makelaardij Hoekstra

Binnenkort in de verkoop

Nije Hiem

It Nije Hiem wordt dé buurt voor mensen die buurzaam willen wonen. Die naar elkaar omkijken en die samen dingen willen regelen. Die bewust in de wereld staan en die hem een stukje beter willen maken, samen met hun buren. Hier zijn de voorzieningen van alle bewoners samen en sta je klaar voor elkaar. Sociaal en duurzaam wonen: in deze nieuwbouwwijk krijgt mienskip weer betekenis

 

 

Interesse?
Binnenkort start de pre-sale van dit unieke project. Heb jij interesse in een woning in It Nije Hiem? Meld je nu aan, dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer informatie over het project