Projectbouw

Het straatbeeld van De Klamp is gevuld met verrassingen: interessante hoekjes en ruimtes worden afgewisseld met verrassende pleintjes waar uw kinderen kunnen spelen.

Het resultaat hiervan is een buurtschap met een sterke eigen identiteit én de vriendelijke uitstraling van een Fries dorp.

Nu in verkoop

De Markol

In het vierde buurtschap van De Zuidlanden, De Klamp, zijn er door Le Clercq Planontwikkeling 14 woningen ontwikkeld.

In het vierde buurtschap van De Zuidlanden, De Klamp, zijn er door Le Clercq Planontwikkeling 14 woningen ontwikkeld. Een moderne architectuur, niet modieus maar ingetogen, fris en duurzaam met een sterke eigen identiteit. Het plan bestaat uit 14 woningen, waaronder 2 vrijstaande woningen en 12 twee-onder-één kap woningen in verschillende types.

De kaveloppervlakte varieert van ca. 202 m2 tot ca. 409 m2.
13 van de 14 woningen hebben een achtertuin aan het water en de mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger. Het water staat in verbinding met de sloepenroute. Een fijne locatie voor wie graag met de boot eropuit trekt.

Interesse?
Neem contact op met makelaardij Hoekstra voor meer informatie.

Meer informatie

De Ljurk

12 halfvrijstaande woningen met karakter

Een overzichtelijk buurtje in een 'buurtschap':
Precies 12 halfvrijstaande woningen aan het water. Energiezuinig en gasloos. Duurzaam, comfortabel en extra ruim wonen met iedere dag wat vakantiegevoel. Op weg naar het centrum - dat gaat verrassend snel - kom je langs de oude dorpskern van het voormalige dorp Goutum. Je woont in Leeuwarden, met alle gemakken van dien, maar thuis ben je ook een beetje een buitenmens.

Het project bestaat uit 4 type woningen. 

  • Grenzend aan bevaarbaar water
  • Oevers met natuurlijk karakter
  • Volledig gasloos, warmtepomp als verwarming, vloerverwarming beneden en op de eerste verdieping
  • Standaard heel ruim: 6 meter breed en 11,5 meter diep
  • Drie ruime slaapkamers, badkamer en grote zolder (mogelijkheid voor nog twee kamers)
  • Architectuur met Jaren '30 ramen, mooie details als robuuste bloemkozijnen

Interesse?

Kijk voor meer informatie op de website www.deljurk.nl, of neem contact op met makelaardij Hoekstra.

 

Meer informatie

De Grutto

Nu in de verkoop De Grutto!

Het plan bestaat uit 10 half vrijstaande woningen.
De woningen hebben een gunstige tuinligging en zijn afwisselend voorzien van een dwarskap en langskap.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op de website van makelaardij Hoekstra.

Welke woningen zijn nog beschikbaar?

Binnenkort in de verkoop

Sânlannen

Start verkoop 22 augustus

Sânlannen, een prachtig plan, gebaseerd op hét woonconcept “Sânhûs” van Bouwbedrijf Lont.

Sânlannen ligt aan een van de twee open plekken in het midden van het nieuwste buurtschap “De Klamp” te Leeuwarden.
Dit buurtschap krijgt een dorps karakter met veel aandacht voor de unieke Friese architectuur. Kleurgebruik, details in metselwerk en een eigen bouwstijl zijn opvallende kenmerken.

Het plan bestaat in totaal uit 12 duurzame halfvrijstaande woningen, variërend in 3 verschillende types. De woningen hebben een statige, classicistische architectuur, geïnspireerd op Friese waterdorpen. De fraaie details zoals de markante verbijzondering van de hoeken van de gevels, de witte kroonlijsten onder de goten en de stijlvolle ornamenten
boven de voordeuren, doen denken aan voorname dorpse bebouwing zoals een pastoriewoning. Kleine verschillen in steenkleur en details in het metselwerk, geven de woningen karakter. De markante schoorsteen maakt het dak optisch af

Interesse?
De verkoop begint 22 augustus. Neem contact op met makelaardij Hoekstra voor meer informatie.

Meer informatie

Fase 2: De Klamp

De ontwikkeling van fase 1 De Klamp gaat voortvarend. De eerste bewoners zijn gesetteld, er zijn (project)woningen in aanbouw en voor nog een aantal gebieden geldt dat hier nog woningen in de verkoop gaan. In oktober 2019 zijn de vrije kavels van fase 2 in de verkoop gegaan

In fase 2 komen ook projectwoningen. Er wordt hard gewerkt door de aannemer om het gebied ‘bouwrijp’ te maken zodat de bouw hiervan kan beginnen. Op dit moment zijn we in gesprek met verschillende ontwikkelaars om invulling te geven aan de gebieden voor projectwoningen. Eén van deze ontwikkelaars is Slokker Vastgoed. Zij hebben onlangs bekend gemaakt dat hun woningen, Stijlvol wonen 2, in oktober in de verkoop gaan. Na de zomer vertellen we meer over andere projecten.