Projectbouw

Het straatbeeld van De Klamp is gevuld met verrassingen: interessante hoekjes en ruimtes worden afgewisseld met verrassende pleintjes waar uw kinderen kunnen spelen.

Het resultaat hiervan is een buurtschap met een sterke eigen identiteit én de vriendelijke uitstraling van een Fries dorp.

Nu in verkoop

''Humilis'', tien rijwoningen

Het laatste project van De Klamp fase 1 is in de verkoop! Het project “Humilis” bestaat uit 10 rijwoningen, verdeeld in twee blokken van zes en vier woningen. De woningen zijn gelegen aan de straat It Waarlamke.

Er zijn vier verschillende type woningen: type A, B, C en D. Het verschil zit vooral in de topgevel wat zorgt voor extra ruimte op de zolderverdieping. Type A (bouwnummer 1) is een hoekwoning met topgevel en type C (bouwnummer 3, 7 en 9) zijn tussenwoningen met een topgevel. De hoekwoningen zijn standaard voorzien van een aangebouwde garage. De tussenwoningen hebben een houten berging in de achtertuin. De tuinen van de woningen zijn gelegen op het zuidwesten.

De kaveloppervlaktes variëren van circa 151 m² tot 333 m².

Bij de hoekwoningen en bouwnummer 6, 7, 8 en 9 is ruimte om te parkeren op eigen erf.

De woningen bestaan uit een ruime tuingerichte woonkamer en een open keuken. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer.
De badkamer is standaard voorzien van een douchehoek, wastafel en toilet. Op de zolderverdieping is ruimte voor verschillende indelingen.

Interesse?
De verkoop is gestart. Neem voor meer informatie contact op met makelaardij Hoekstra.

Aanmelden Makelaardij Hoekstra

Stijlvol Wonen De Klamp Fase 2

In De Zuidlanden, het nieuwe stadsdeel ten zuiden van het centrum van Leeuwarden, is buurtschap De Klamp ontwikkeld. Na het enorme succes van Stijlvol wonen in De Klamp fase I, is het nu tijd voor fase II. Midden in dit oorspronkelijk agrarische gebied, omgeven door het weidse en groene Friese landschap, hebben we 36 ruime en stijlvol vormgegeven herenhuizen ontwikkeld.

DIVERSE WONINGTYPES
In de Klamp fase 2 worden in totaal 36 woningen gerealiseerd in vier 4 verschillende woningtypes, verdeeld over vijf blokken. Er zijn twee blokken met halfvrijstaande herenhuizen (type A1, A2 en A3), en drie verschillende types geschakelde herenhuizen (type B, C en D). Wat alle herenhuizen met elkaar gemeen hebben, is de enorme ruimte. Bijna alle woningen hebben een fraaie dakopbouw die zorgt voor veel licht en een nóg ruimere tweede verdieping.

Zonder uitzondering zijn het grote woningen, rijk gedetailleerd, fraai afgewerkt en voorzien van stijlvolle kenmerken, zoals een steile kap, grote raampartijen en een mooie grote blank eikenhouten voordeur. Ook de kozijnen en de opvallend grote overstekken zijn van duurzaam hout.

Interesse?
Neem contact op met makelaardij Hoekstra voor meer informatie.

Meer informatie

Binnenkort in de verkoop

Nije Hiem

De ontwikkeling van De Klamp gaat de laatste maanden snel. Het buurtschap begint echt vorm te krijgen. Naast de projectwoningen en vrije kavels is er ook altijd ruimte bestemd voor Bijzonder wonen. Hier is de afgelopen maanden invulling aan gegeven en we zijn blij dat we hier nu meer over kunnen vertellen.

Dinsdag 12 januari is er een digitale bijeenkomst geweest waar meer informatie werd gegeven over dit project. 
In de bijlage is de presentatie hiervan te vinden. 

Welke woningen zijn nog beschikbaar?