Projectbouw

Het straatbeeld van De Klamp is gevuld met verrassingen: interessante hoekjes en ruimtes worden afgewisseld met verrassende pleintjes waar uw kinderen kunnen spelen.

Het resultaat hiervan is een buurtschap met een sterke eigen identiteit én de vriendelijke uitstraling van een Fries dorp.

Nu in verkoop

De Ljurk

12 halfvrijstaande woningen met karakter

Een overzichtelijk buurtje in een 'buurtschap':
Precies 12 halfvrijstaande woningen aan het water. Energiezuinig en gasloos. Duurzaam, comfortabel en extra ruim wonen met iedere dag wat vakantiegevoel. Op weg naar het centrum - dat gaat verrassend snel - kom je langs de oude dorpskern van het voormalige dorp Goutum. Je woont in Leeuwarden, met alle gemakken van dien, maar thuis ben je ook een beetje een buitenmens.

Het project bestaat uit 4 type woningen. 

  • Grenzend aan bevaarbaar water
  • Oevers met natuurlijk karakter
  • Volledig gasloos, warmtepomp als verwarming, vloerverwarming beneden en op de eerste verdieping
  • Standaard heel ruim: 6 meter breed en 11,5 meter diep
  • Drie ruime slaapkamers, badkamer en grote zolder (mogelijkheid voor nog twee kamers)
  • Architectuur met Jaren '30 ramen, mooie details als robuuste bloemkozijnen

Interesse?

Kijk voor meer informatie op de website www.deljurk.nl, of neem contact op met makelaardij Hoekstra.

 

Meer informatie

De Grutto

Nu in de verkoop De Grutto!

Het plan bestaat uit 10 half vrijstaande woningen.
De woningen hebben een gunstige tuinligging en zijn afwisselend voorzien van een dwarskap en langskap.

Interesse?
Kijk voor meer informatie op de website van makelaardij Hoekstra.

Welke woningen zijn nog beschikbaar?

't Eilân

Nu in de verkoop: 4 moderne schuurvilla’s in de Klamp

4 moderne schuurvilla’s met een prachtige ligging op een eiland. Met drie woonlagen en een zeer ruime kavel (tot ca 786 m2) beschikt u over voldoende persoonlijke ruimte. De Klamp betekent wonen tussen stad, water én platteland. De kavels liggen direct aan open vaarwater en met de fiets bent u zo in de binnenstad van Leeuwarden. Ideaal!

Interesse?
Neem contact op met Makelaardij Hoekstra. De inschrijving sluit op 9 december om 17.00

Inschrijven?

De Nije Brink

Kom wonen in de Nije Brink

De Nije Brink ligt aan een van de twee open plekken in het midden van De Klamp. Hier komen 8 halfvrijstaande woningen (type Brinkwoning en Rondboogwoning) en 5 geschakelde woningen.

3 type woningen
De Nije Brink omvat totaal 13 woningen. 6 halfvrijstaande ‘Delftse school woningen’, 2 halfvrijstaande ‘kaashandelaarswoningen’ en 5 rijwoningen ‘Dorpscafé met woning van de herbergier’. Alle drie verschillende type woningen hebben unieke plattegronden die aan verschillende woonwensen voldoen. Door deze variatie per type woning en de
hoge mate van flexibiliteit, heb je nóg meer invloed op hoe je uiteindelijk wilt wonen.

Interesse?
Neem contact op met makelaardij Hoekstra voor meer informatie.

Welke woningen zijn nog beschikbaar?

Nieuwbouwwoning aan het water

De verkoop is begonnen van 13 prachtige woningen gelegen aan de Skries.

Het project bestaat uit twaalf halfvrijstaande en 1 vrijstaande woning. De woningen zijn gelegen aan het water en hebben een kaveloppervlakte van gemiddeld 275 m2. De achtertuinen zijn gelegen op het zonnige zuidwesten.

Interesse?
De verkoop van deze woningen is begonnen!

Welke woningen zijn nog beschikbaar?

Stijlvol wonen in De Klamp

In De Klamp is Slokker Vastgoed volop bezig met de ontwikkeling van een nieuw project. Het project bestaat uit 31 herenhuizen, die komen te liggen aan “De Markol, “De Ljurk” en “Fugeldyk”.

Het project bestaat uit:

8 halfvrijstaande herenhuizen
10 geschakelde herenhuizen XL
13 geschakelde herenhuizen

De halfvrijstaande herenhuizen komen aan open vaarwater van de Klampsterfeart. Een heerlijke plek om in de zomermaanden te vertoeven en een duik in te nemen. Vanuit je achtertuin hop je zo in je bootje en verken je Friesland vanaf het water.

De geschakelde herenhuizen van dit plan zijn verdeeld over 3 blokken, waarvan 1 blok rustiger gelegen is. Dit blok grenst namelijk aan een fietspad. Twee rijen kijken uit over een mooie groenzone. De achtertuinen van de woningen zijn voorzien van een berging en veelal hebben ze een eigen parkeerplaats. Alle woningen hebben speelse gevels, met mooie rondingen, waardoor dit plan er echt uit springt.

Interesse?
Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Wil je meer weten over het bouwnummer van jouw voorkeur? Bekijk het actuele aanbod in de interactieve kavelkaart en meld je vrijblijvend aan. Je kunt vervolgens je woonwensen met ons bespreken en zo weet je precies waar je aan toe bent.

Nieuwsbrief

Ga naar de digitale kavelkaart

Fase 1: De Klamp

De Klamp fase 1 bestaat uit 43 woningen verdeeld in rijwoningen (27) en vrijstaande woningen (16). De vrijstaande woningen zijn grotendeels gelegen aan het water, behalve bouwnummer 42 en 43. De vrijstaande woningen zijn verdeeld in 3 verschillende types, type A, B en C en zijn voorzien van een aangebouwde garage.

De rijwoningen, bouwnummer 1 tot en met 20, kijken aan de voorzijde van de woning uit over het water en de landerijen. De rijwoningen zijn voorzien van een vrijstaande berging en een parkeerplek in de achtertuin. Bouwnummer 1 en 20 zijn voorzien van een vrijstaande garage.

Interesse?
De verkoop is gestart. Neem voor meer informatie contact op met makelaardij Hoekstra.

Aanmelden Makelaardij Hoekstra

Frijsicht: 12 rijwoningen

Bekijk hier het nieuwste nieuwbouwproject in de Klamp te Leeuwarden: Frijsicht.

Hier worden straks 12 leuke en vooral ook grote rijwoningen gebouwd met fijne achtertuinen op het noordoosten en het zuidwesten. Zie jij jezelf hier al wonen? 

Meer informatie

8 ruime halfvrijstaande woningen De Wylp

De eerste projectmatige ontwikkeling in de Klamp is een feit. Aan De Wylp worden door HaenEs/HRP 8 ruime halfvrijstaande woningen gerealiseerd.

De woningen zijn standaard voorzien van een houten garage. Er is door de architect veel variatie en verfraaiing in de zij- en voorgevels aangebracht. De achtertuinen zijn gelegen op het noordwesten en liggen aan het water van de Klampsterfeart. De woningen zullen uitkijken op de school welke gebouwd gaat worden in De Klamp.

Benieuwd naar deze prachtige halfvrijstaande woningen? 

Meer informatie

Binnenkort in de verkoop