Projectbouw

Het straatbeeld van De Klamp is gevuld met verrassingen: interessante hoekjes en ruimtes worden afgewisseld met verrassende pleintjes waar uw kinderen kunnen spelen.

Het resultaat hiervan is een buurtschap met een sterke eigen identiteit én de vriendelijke uitstraling van een Fries dorp.

Nu in verkoop

De Klamp fase 2 (BPD)

Nu in de verkoop!

Het project De Klamp fase 2 bestaat uit 35 woningen verdeeld over 17 geschakelde woningen en 18 halfvrijstaande woningen. Opvallend aan alle woningen zijn de typerende details in het metselwerk en de gekleurde voordeuren.

Interesse?
Meer informatie vindt u op de projectwebsite hieronder.

Ga naar de projectwebsite

''Humilis'', tien rijwoningen

Het laatste project van De Klamp fase 1 is in de verkoop! Het project “Humilis” bestaat uit 10 rijwoningen, verdeeld in twee blokken van zes en vier woningen. De woningen zijn gelegen aan de straat It Waarlamke.

Er zijn vier verschillende type woningen: type A, B, C en D. Het verschil zit vooral in de topgevel wat zorgt voor extra ruimte op de zolderverdieping. Type A (bouwnummer 1) is een hoekwoning met topgevel en type C (bouwnummer 3, 7 en 9) zijn tussenwoningen met een topgevel. De hoekwoningen zijn standaard voorzien van een aangebouwde garage. De tussenwoningen hebben een houten berging in de achtertuin. De tuinen van de woningen zijn gelegen op het zuidwesten.

Interesse?
De verkoop is gestart. Neem voor meer informatie contact op met makelaardij Hoekstra.

Aanmelden Makelaardij Hoekstra

Fûgelryk

Nu in de verkoop!

In Fûgelryk worden 23 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Woningen met een opvallend origineel en toch eigenlijk ook tijdloos ontwerp. Verdeeld over vier overzichtelijke blokken: in totaal 8 hoekwoningen en 15 tussenwoningen.

Precies 23 nieuwbouwwoningen in een klassiek ontwerp met het wooncomfort van nu. Er zijn in totaal 15 tussenwoningen en 8 hoekwoningen. Verschillend in breedte, woonoppervlakte en ligging.

Duurzaam, energiezuinig en gasloos. Stuk voor stuk met grote, diepe achtertuinen en bijna allemaal met ruimte voor parkeren op eigen erf.

Meer informatie over het project

Binnenkort in de verkoop

It Reidhintsje

Aan It Reidhintsje in De Klamp fase 2 worden 9 geschakelde woningen gerealiseerd.

De tuinen zijn gunstig gelegen op het westen. De woningen bieden veel flexibiliteit. Zo kan je zelf kiezen welke stijl en indeling jij mooi vindt.

Voor de begane grond kan je kiezen uit 7 verschillende indelingen. Zo kan je bijvoorbeeld voor de hal kan je kiezen uit verschillende vormen en maten. De woonkamer kan zowel tuingericht en straatgericht gesitueerd worden. Hetzelfde geld voor de (open of afgesloten) woonkeuken. Een bijkeuken kan inpandig maar is ook mogelijk als uitbouw. Je kan ook kiezen voor meer woonruimte door de woning uit te bouwen met 1,20 m of 2,40 m.

Interesse?
De verkoop start medio april. 

Meer informatie

Nije Hiem

De ontwikkeling van De Klamp gaat de laatste maanden snel. Het buurtschap begint echt vorm te krijgen. Naast de projectwoningen en vrije kavels is er ook altijd ruimte bestemd voor Bijzonder wonen. Hier is de afgelopen maanden invulling aan gegeven en we zijn blij dat we hier nu meer over kunnen vertellen.

Dinsdag 12 januari is er een digitale bijeenkomst geweest waar meer informatie werd gegeven over dit project. 
In de bijlage is de presentatie hiervan te vinden. 

Meer informatie over het project