Projectbouw

Het straatbeeld van De Klamp is gevuld met verrassingen: interessante hoekjes en ruimtes worden afgewisseld met verrassende pleintjes waar uw kinderen kunnen spelen.

Het resultaat hiervan is een buurtschap met een sterke eigen identiteit én de vriendelijke uitstraling van een Fries dorp.

Overzicht

Nu in verkoop

Fase 1: De Klamp

De Klamp fase 1 bestaat uit 43 woningen verdeeld in rijwoningen (27) en vrijstaande woningen (16). De vrijstaande woningen zijn grotendeels gelegen aan het water, behalve bouwnummer 42 en 43. De vrijstaande woningen zijn verdeeld in 3 verschillende types, type A, B en C en zijn voorzien van een aangebouwde garage.

De rijwoningen, bouwnummer 1 tot en met 20, kijken aan de voorzijde van de woning uit over het water en de landerijen. De rijwoningen zijn voorzien van een vrijstaande berging en een parkeerplek in de achtertuin. Bouwnummer 1 en 20 zijn voorzien van een vrijstaande garage.

Start verkoop
De verkoop is gestart. Interesse? Neem contact op met Makelaardijk Hoekstra.

Aanmelden Makelaardij Hoekstra

Frijsicht: 12 rijwoningen

Bekijk hier het nieuwste nieuwbouwproject in de Klamp te Leeuwarden: Frijsicht.

Hier worden straks 12 leuke en vooral ook grote rijwoningen gebouwd met fijne achtertuinen op het noordoosten en het zuidwesten. Zie jij jezelf hier al wonen? 

Meer informatie

8 ruime halfvrijstaande woningen De Wylp

De eerste projectmatige ontwikkeling in de Klamp is een feit. Aan De Wylp worden door HaenEs/HRP 8 ruime halfvrijstaande woningen gerealiseerd.

De woningen zijn standaard voorzien van een houten garage. Er is door de architect veel variatie en verfraaiing in de zij- en voorgevels aangebracht. De achtertuinen zijn gelegen op het noordwesten en liggen aan het water van de Klampsterfeart. De woningen zullen uitkijken op de school welke gebouwd gaat worden in De Klamp.

Benieuwd naar deze prachtige halfvrijstaande woningen? 

Meer informatie

Fûgelpaad: 12 geschakelde woningen

Aan het Fûgelpaad in De Klamp ontwikkelt Jorritsma Bouw 12 geschakelde woningen.

De achtertuinen zijn gelegen op het zuidoosten.

De rijwoningen bestaan uit 3 verschillende types. Een hoekwoning, tussenwoning en een hoekwoning met garage (bouwnummer 12). Alle types zijn standaard voorzien van een straatgerichte keuken en een tuingerichte woonkamer, 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en een vaste trap naar zolder. Tevens is er een carport en berging in de achtertuin.

Meer informatie

Binnenkort in de verkoop

Stijlvol wonen in De Klamp

In De Klamp is Slokker Vastgoed volop bezig met de ontwikkeling van een nieuw project. Het project bestaat uit 31 woningen, die komen te liggen aan “De Markol, “De Ljurk” en “Fugeldyk”. Het worden 23 rijwoningen en 8 halfvrijstaande woningen.

De halfvrijstaande woningen komen aan open vaarwater van de Klampsterfeart. Een heerlijke plek om in de zomermaanden te vertoeven en een duik in te nemen. Vanuit je achtertuin hop je zo in je bootje en verken je Friesland vanaf het water.

De rijwoningen van dit plan zijn verdeeld over 3 blokken, waarvan 1 blok rustiger gelegen is. Dit blok grenst namelijk aan een fietspad. Twee rijen kijken uit over een mooie groenzone. De achtertuinen van de woningen zijn voorzien van een berging en veelal hebben ze een eigen parkeerplaats. Alle woningen hebben speelse gevels, met mooie rondingen. Waardoor dit plan er echt uit springt.

Interesse?
Meld u aan via de website van stijlvolwonen.nl. U  wordct dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

ga naar de website

NIeuwbouwwoning aan het water

Binnenkort start Makelaardij Hoekstra met de verkoop van 13 prachtige woningen gelegen aan de Skries in De Klamp.

Het project bestaat uit twaalf halfvrijstaande en 1 vrijstaande woning. De woningen zijn gelegen aan het water en hebben een kaveloppervlakte van gemiddeld 275 m2.  De achtertuinen zijn gelegen op het zonnige zuidwesten.

Interesse?
De verkoop van deze woningen gaat binnenkort van start! De exacte datum is nog niet bekend. Dus wil je niks missen, vul dan zeker het formulier in via onderstaande knop.

 

Meer informatie

‘Fûgelfrij’: Duurzaam Wonen in het hart van De Klamp

Makelaardij Friesland start dit voorjaar met de verkoop van ‘Fûgelfrij’: 15 fijne eengezinshuizen (7 tussen- en 8 hoekwoningen) die door Duurzaam Wonen op een fraai plekje in het hart van De Klamp worden ontwikkeld. Stoer en robuust, traditioneel maar toch modern. De daklijn wordt op diverse plekken fraai onderbroken door een bijzondere topgevel, zodat een divers en afwisselend straatbeeld ontstaat. De raampartijen zorgen voor een mooie lichtinval èn voor een fraai zicht op de omgeving. De hoekwoningen hebben alle een zij-entree, wat maakt dat deze nèt even anders ogen dan de rest!

Wat zo leuk is aan deze locatie is de ligging van de woningen: prominent aan de hoofdstraat van De Klamp met mooie zichtlijnen of gelegen aan openbaar groen. Nog leuker is dat alle woningen een perfecte tuinligging hebben, waardoor je tot laat op de dag lekker van de zon kunt genieten! En het àllerleukste is de ligging van een aantal woningen aan open vaarwater. Met een laag bootje vaar je vanuit hier zo naar een gezellig terrasje in de Leeuwarder binnenstad. Of peddel je met je kano door de vele mooie watertjes die Friesland rijk is.
De woningen worden uitgevoerd als ‘nul-op-de-meter woningen’, waardoor je nagenoeg geen energielasten hebt. Daar doe je toch liever iets anders mee? Leuker kunnen we het ècht niet maken!

Wij hopen natuurlijk dat dit je nieuwe thuis wordt. Waar je kunt dromen, leven en lachen. Waar je je veilig voelt en vertrouwd. ‘Fûgelfrij’ in De Klamp! Krijg jij een warm gevoel bij ‘Fûgelfrij’?

Laat het Makelaardij Friesland weten en zij houden je op de hoogte van dit leuke project!

Aanmelden bij Makelaardij Friesland