Start verkoop 9 vrije kavels 2e fase

Op zaterdag 12 oktober bent u tussen 10.00 uur en 12.00 uur van harte uitgenodigd in het infocentrum van De Zuidlanden (Eco Iglo) voor de start verkoop van de 9 vrije kavels in De Klamp 2e fase.

Tijdens de start verkoop ontvangt u de verkoopdocumentatie en zijn de makelaars en medewerkers van Projectbureau De Zuidlanden aanwezig om u meer te vertellen over de vrije kavels van De Klamp 2e fase. Ook ontvangt u hier alle documentatie over de vrije kavels.

Tot 12 oktober!

Planning

Zaterdag 12 oktober Start verkoop (tussen 10.00 uur en 12.00 uur)
Dinsdag 12 november Uiterlijke datum inleveren inschrijfformulieren (10.00 uur)
Donderdag 14 november Loting (20.00 uur)

 

Documenten

Vrije kavels

Binnen De Klamp krijgt u volop de gelegenheid uw eigen unieke woning te realiseren. De beschikbare vrije kavels worden niet verstrekt onder strakke richtlijnen, maar juist onder verschillende architectuurstijlen. Voor het verrijken van het straatbeeld zijn er vier thema’s benoemd: variaties in kappen, entrees, metselverbanden en kleuraccenten. Het resultaat is een buurtschap boordevol diversiteit, met de rijkdom van unieke architectuurstijlen.

Eerste fase
In de eerste fase van De Klamp zijn 16 vrije kavels beschikbaar, allen gelegen aan water. Deze kavels liggen aan de straten De Skries, It Waarlampke, De Ljurk en De Markol. De kavels zijn gesitueerd aan het open vaarwater van de 'Klampsterfeart' en staan in directe verbinding met de Wurdumerfeart. De kavels zijn ruim van opzet, het grondoppervlak varieert van ca. 465 m² tot in een enkel geval ca. 990 m².

De kavels in de eerste fase zijn allemaal onder optie of verkocht.

Ligging kavels
De kavels nummers 1 t/m 10 liggen in de zuidoosthoek van De Klamp. Kavel 11 ligt in de noordwesthoek, is vrijwel vierkant van vorm en grenst aan twee zijden aan het water. De kavels 12 en 13 hebben deels zicht op het erf van een voormalige boerderij. Op dit boerenerf  worden maximaal vier woningen gebouwd. De kavels 14 en 15 liggen aan het einde van een kort doodlopend straatje en hebben over het water ook deels zicht op het erf van een voormalige boerderij. Kavel 15 grenst aan de opvaart van de voormalige boerderij. Het laantje, de oprijlaan van de voormalige boerderij, wordt zoveel mogelijk in stand gehouden als wandelpaadje met karakteristieke beplanting. Kavel 16 ligt aan de andere kant van het laantje, nabij de nieuwe school (IKC) die aan de noordzijde wordt gerealiseerd. Een brug voor wandelaars en fietser kruist hier het laantje met de sloten.

Tweede fase
In de tweede fase van De Klamp zijn 9 vrije kavels beschikbaar. Allen gelegen aan de oostkant van de Wergeasterdyk en allen gelegen aan het open vaarwater van de Wurdumerfeart. Deze vrije kavels liggen aan de straten It Boumantsje (De Kwikstaart) en De Fazant (de Fazant). De vrije kavels zijn ruim van opzet, het grondoppervlak varieert van ca. 380 m² tot ca. 640 m².

De vrije kavels 17 t/m 25 liggen direct aan de Wurdumerfeart. Waarvan de vrije kavels 17 t/m 21 meer zichtlijnen hebben richting de Wergeasterdyk. De vrije kavels 22 t/m 25 kijken meer uit richting het buurtschap Wiarda.

Plattegrond